Jermo Grundström

Regissör

Charleys Tant

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Under sommaren 2018 regisserade Charleys Tant på Postbackens utomhus teater. Charleys Tant är en klassisk komedi skriven i slutet av 1800-talet. Med hjälp av en underbar ensemble och team fick vi den att kännas fräsh och aktuell.  Föreställning var mycket väl mottagen av både publik och recensenter. Vi slog publikrekord och fick till och med spela extra.  Jag blev även erbjuden att komma tillbaka och regissera 2019 års produktion.  

 

Recension:

"Charleys tant, lätt anpassad till Postbackens historiska miljö känns förvånansvärt fräsch i en jubileumsuppsättning""Skämten haglar både över och under bältet och blir alltmer vågade i takt med att handlingen skruvas till."

Otto Ekman -Hufvudstadsbladet 

"Så här ser sommarteater ut då den är som bäst, gjord med stort hjärta och en stor portion humor."  "Sommarens pjäs på Postbacken lockar till skratt – ingen tvekan där – och föreställningen kommer dessutom med väloljad regi och välspelande skådespelare"

Petra Lind- Östnyland

"Postbackens sommarteater Grannäs Gård var fylld till sista bänk på tisdagskvällen. Publiken belönade skådespelarna med rungande applåder"   "Tjusningen med föreställningen bygger på den underhållande texten och skarp timing" 

Samu Karvala- Uusimaa