Jermo Grundström

Teatteriohjaaja 

Charleyn Täti

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Kesällä 2018 ohjasin Charleys Tantin Postbackenin ulkoilmateatteriin. Charleys Tant on klassikkokomedia, joka on kirjoitettu 1800-luvun lopulla. Erinomaisen kokonaisuuden ja tiimin avulla saimme sen tuntumaan tuoreelta ja ajankohtaiselta. Esitys sai hyvän vastaanoton ​​sekä yleisöltä että arvostelijoilta. Päihitimme vanhan yleisöennätyksemme ja saimme jopa ylimääräisiä esityksiä näytelmälle. Minulle tarjottiin myös mahdollisuus palata Postimäelle ja ohjata vuoden 2019 tuotanto.

 

Arvosteluja:

"Charleyn täti, joka mukautuu helposti Postbackin historialliseen taustaan, tuntuu yllättävän tuoreelta esitykseltä juhlavuotena." "Vitsit osuvat sekä vyön ylä- että alapuolelle ja niistä tulee yhä vain rohkeampia, kun esityksen vauhti kasvaa."

Otto Ekman -Hufvudstadsbladet

"Tämä on, mitä kesäteatteri on parhaimmillaan tehtynä suurella sydämellä ja paljolla huumorilla höystettynä." "Kesän esitys houkuttelee nauramaan - vailla epäilystä - ja esityksessä on myös hyvin öljyttyä ohjausta ja toimintaa."

Petra Lind- Östnyland

"Postimäen kesäteatterin Grannäs Gård täyttyi tiistai-iltana viimeistä paikkaa myöten ja yleisö palkitsi ensemblen raikuvilla aplodeilla"   "Charleyn tädin viehätys perustuu nokkelaan sanailuun ja siihen, että ajoitukset ovat kunnossa."

Samu Karvala- Uusimaa