Jermo Grundström

Teatteriohjaaja 

RENT

 

Jonathan Larsonin rock-musikaali RENT oli Musiikkiteatteriensemblen ensimmäinen produktio, joka esitettiin Lahden Vaahterasalissa keväällä 2011. Esityksessä 16 nuorta musiikkiteatterialan ammattilaista sekä alan ammattiopiskelijaa yhdistivät voimansa luoden kanssani esityksen, jota yleisö sekä kriitikot ylistivät. Teos loi pohjan Musiikkiteatteriensemblen tuleville produktioille antaen mahdollisuuden jatkaa ammattimaisesti toteutetun laadukkaan musiikkiteatterin tuomista Suomen teatterikentälle.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Arvosteluja:

"Laulukappaleet kantavat tarinaa. Laulut ovat replikointia, eivät irrallisia peräkanaa laulettavia kappaleita. Koko esitys on täyteläinen ja letkeä. Ohjaaja Jermo Grundström on kehittänyt toimivan rytmityksen vauhdikkaiden ja rauhalliste kohtausten välillä."

Tiina Hotti, Uusi Lahti

 

"En muista milloin olisin ollut noin voimakkaasti liikuttunut. Tämä tulkinta teki kunniaa Larsonin hienolle musikaalille."

Kujerruksia, Teatteriblogi

 

"Kokonaisilmaisusta kasvaa huimatehoinen eläytyvien tekijöittensä näköinen tulkintavireeltään omaperäisen kauniskirjoinen ensemble, jonka sanottava puree kipeän teräksisen viillon tavoin inhimillisyystajuntaamme. Esityksen tunnelataus oli niin valtaisa, että se yksinkertaisesti sai meidät sanattomiksi ja vei mukaansa."

Lahen uutisia, Uutisblogi

 

Traileri