Jermo Grundström

Teatteriohjaaja 

Alastomat Kundit Lavalla

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Alastomat Kundit Lavalla (Naked Boys Singing) on musikaalirevyy, joka on pyörinyt Off-Broadwaylla aina vuodesta 1999 lähtien. Revyytä on esitetty ympäri maailmaa ja Suomen ensi-iltansa se sai ohjauksenani 1.10.2015.

Esitys kehtaa nauraa maskuliinisuuden stereotypioille päin naamaa. Lavalla kohtaamme erilaisia miehiä, joiden sanoma yleisölle on, kuinka on okei olla juuri sinä. Revyy on numeropohjainen, jokaisen laulun ollessa oma pieni tarinansa ja näkökulmansa näihin niin fyysisesti kuin myös henkisesti alastomiin miehiin. Kriitikoiden ylistämän esityksen ensemble uskalsi heittäytyä mukaan täydestä sydämestä sekä (kirjaimellisesti) paljastaa itsensä kirkuvalle, nauravalle, mutta myös välillä kyynelehtivällekin yleisölleen.

Traileri

Arvosteluja:

"Aivan järkyttävän mahtava viihdepläjäys, joka sopii ihan kaikille, ikään, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta. Tämän esityksen nähtyäsi alastomuus ei voi olla enää ongelma."

Paljon melua teatterista, Teatteriblogi

 

"Ihan takuuvarma resepti, jolla ilta kuin ilta lähtee hyvin käyntiin ja loppuillaksi riittää keskusteltavaa! Kaikki biisit toimivat täydellisesti suomeksi; sekaan on saatu myös paljon paikallisuutta ja ajankohtaisia juttuja Suomesta, mikä takaa sen, että yleisö hirnuu vedet silmissä."

Pilkkuun asti, Teatteriblogi