Jermo Grundström

Regissör

Naked Boys Singing 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Naked Boys Singing är en musikalrevy som har spelats Off-Broadway sedan 1999. Musikalen har spelats runt om i världen och fick med denna produktion sin Finlandspremiär .

Showen vågar skratta manliga stereotyper i ansiktet. På scenen kunde vi se alla olika typer av killar, alla sjungades budskapet om att det är okej att vara dom vi är, oavsett hur man ser ut eller hur du är. Numren har alla sin egen historia och behandlar sitt eget dilemma runt manlighet. 

Vår fantastiska ensemblen verkligen anammade och gav hjärta till den ganska bokstavligt talat nakna föreställningen.

 

Föreställningen hade sin Finlandspremiär 2015/10/01 Kultur Arena Gloria (Helsingfors) fantastisk kritik från både publik och press.

Recensioner:

 

"Detta föreställnig var ren underhållning, som lämpar sig för alla, oavsett ålder, kön eller sexuell läggning. Efter denna upplevelse kan nakenhet inte kan vara ett problem längre."
Paljon Melua teatterista, teater Blog

"Föreställningen är en perfekt start för en kväll ute och en perfekt konversationstartknapp för resten av kvällen. Nummren fungerar perfekt. Vissa låtar var även kryddade med lokala och up-to-date frågor, som bara gjorde publiken att skratta så mycket mer."
Pilkkuun asti, teater Blog

 

Trailer